Πολιτική Απορρήτου

he-tailormade.com & προσωπικά δεδομένα με μια ματιά

Σου προτείνουμε να διαβάσεις ολόκληρη την πολιτική, ωστόσο συνοψίζουμε τα σημαντικότερα σημεία της εδώ για να σε διευκολύνουμε:
Όταν χρησιμοποιείς το he-tailormade.com — ακόμα και για μια απλή αναζήτηση προϊόντων — λαμβάνουμε από εσένα προσωπικά δεδομένα όπως η διεύθυνση IP και ο τύπος της συσκευής που χρησιμοποιείς, χωρίς αυτά να σε ταυτοποιούν. Επιπλέον, επιλέγοντας να δημιουργήσεις λογαριασμό στο he-tailormade.com μοιράζεσαι μαζί μας τη διεύθυνση e-mail σου, τον αριθμό του κινητού σου και άλλα στοιχεία ενός δημόσιου προφίλ. Χρησιμοποιούμε τα στοιχεία αυτά για τη διασφάλιση του λογαριασμού σου καθώς και για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για θέματα που σε αφορούν.
Το he-tailormade.com θέλει να κάνει τις online αγορές σου καλύτερες. Χρησιμοποιούμε πληροφορίες από τα προϊόντα που αναζητάς, βλέπεις και αποθηκεύεις για να σου δείξουμε αποτελέσματα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν περισσότερο καθώς και για να σε ειδοποιήσουμε για ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Το he-tailormade.com παρέχει τη δυνατότητα δημόσιας επικοινωνίας. Οι αξιολογήσεις προϊόντων καθώς και οι συζητήσεις για προϊόντα είναι δημόσιες και ορατές από όλους τους επισκέπτες του he-tailormade.com .

Για οποιαδήποτε απορία ή παρατήρηση σχετικά με την πολιτική αυτή, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας με ένα e-mail στο info@ he-tailormade.com .